Kapiten Bordo tima

Tatomirović: Ova utakmica je šlag na tortu

Lider na tabeli, FK Sarajevo je pred vječiti derbi, desetkovan povredama, ali i izostankom dvojice mladih fudbalera koji se nalaze na pripremama juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Automatski kada kukate da vam neko fali onda stavljate do znanja možda drugima da nisu dovoljno dobri ili to možda znači da ih ne mogu jednako kvalitetno zamijeniti. Mi imamo 23-24 igrača koji jedu isto, isto treniraju…isto spavaju", rekao je kapiten Sarajeva,Ivan Tatomirović.

"Priželjkivao sam da u ovoj utakmici stavimo šlag na tortu. Nadam se da će to biti kao u mojim snovima", dodao je Ivan Tatomirović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti