Tekstilac se pojačao: Stigao i Simović

Dogovorena saradnja

Tekstilac se pojačao: Stigao i Simović

Marko Simović ostat će u Prvoj ligi Republike Srpske, ali ne i u redovima Slavije. 

Ovaj 20-godišnji ofanzivni fudbaler u proteklim danima je bio u pregovorima sa Mladosti iz Doboja kod Kaknja, međutim nakon što dogovor nije postignut odlučio je prihvatiti ponudu Tekstilca.

U Tekstilcu su uvjereni da će Simović predstavljati pojačanje, a inače radi se o igraču koji je svoju karijeru započeo u Leotaru iz kojeg je 2014. godine prešao u omladinski pogon Sarajeva. Na Koševu se zadržao pola godine nakon čega je prešao u Slaviju. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Krojači već uveliku slažu momčad za predstojeću sezonu i osim Simovića u klub iz Dervente su ranije stigli Ognjen Radulović te iskusni Dario Purić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi