Torlak: Drago mi je što se ovo dešava, sve je super

Nekadašnji kapiten FK Sarajevo

Torlak: Drago mi je što se ovo dešava, sve je super

S. Mlaćo

Na završnici Mininogometnog prvenstva BiH u Vitezu je nastupalo 18 ekipa, koje su se borile za titula prvaka i pehar osvajača Kupa BiH.

Na samoj završnici koja je održana u Vitezu mogli smo vidjeti veliki broj poznatih nogometaša koji su dali dodatni kvalitet, te prisustvovali pravom spektaklu.

Jedan od njih je Sedin Torlak, nekadašnji kapiten FK Sarajevo, koji je u 29. godini odlučio okončati igračku karijeru.

Torlak je nastupao za ekipu Julius Meinl&Paper Moon koja je osvojila trofej Kupa.

"Drago mi je što se ovo dešava zbog ljudi koji vole loptu, koji vole nogomet, a stekne se dosta prijatelja i sretnu se neki bivši prijatelji. Sve u svemu, svaka pohvala", kazao je Torlak.

"Nismo došli sa nekim ambicijama da budemo prvi, ali igrom slučaja dobili smo to prvo mjesto i idemo dalje. Skupit ćemo se i za dalje, te da predstavimo ovo što smo do sada predstavili i našu državu, te ljude koji se trude oko svega ovog", jasan je bio Torlak.

Priznaje da prati i mininogometnu reprezentaciju BiH.

"Pratio sam par utakmica, vidio da je to nešto izvrsno, te mi se svidjelo. Uglavnom, meni je to super", dodao je na kraju razgovora Sedin Torlak, nekadašnji član Olimpika i Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi