U petak druženje navijača sa fudbalerima FK Sarajevo

U Fan Shopu

U petak druženje navijača sa fudbalerima FK Sarajevo

O. Lekić

Bordo Fan Shop u prostorijama FK Sarajevo, ul. Maršala Tita 38/b, bit će lokacija sutrašnjeg druženja sa prvotimcima FK Sarajevo. 

Navijači i simpatizeri Bordo kluba, imati će priliku u petak, 2. decembra od 18 sati da se u njihovoj omiljenoj radnji druže, slikanju i dobiju autograme od Mersudina Ahmetovića, Nermina Crnkića i Almira Bekića.

Druženje u Fan Shopu će u taboru FK Sarajevo dodatno podići atmosferu uoči posljednje utakmice jesenjeg dijela BHT Premijer lige BiH, u kojem FK Sarajevo dočekuje Radnik, u nedjelju, sa početkom u 13 sati.

Iz FK Sarajevo pozivaju navijače i simpatizere da dođu sutra u prostorije Fan Shopa u klupskim prostorijama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi