U subotu sastanak čelnika Željezničara i Tomićevog menadžera

Da li će potpisati novi ugovor?

U subotu sastanak čelnika Željezničara i Tomićevog menadžera

A. Beganović

Fudbaleri višestrukog prvaka i osvajača Kupa Bosne i Hercegovine, Željezničara, nalaze se na pripremama u Međugorju, gdje vrijedno rade pod palicom novog šefa stručnog štaba Milomira Odovića.

Međutim, na pripreme nije otputovao jedan od najboljih fudbalera ekipe s Grbavice, Tomislav Tomić, koji u Sarajevu trenira s juniorima, a u subotu bi se konačno trebalo saznati da li će ovaj fudbaler potpisati novi ugovor sa Željom.

"Još uvijek je neriješeno, odnosno Tomić još uvijek nije potpisao novi ugovor. Javio se njegov menadžer i u subotu bismo trebali s njim održati sastanak. Tomić je u Sarajevu trenira sa juniorima, a nakon sastanka s njegovim menadžerom mnogo toga će biti jasnije", za SportSport.ba je istakao direktor Željezničara, Miro Šiljak.

Podsjetimo, Tomića ugovor za Željezničar veće do kraja ove sezone. Na adresu Plavih s Grbavice stigla je zvanična ponuda češke Ostrave, no transfer nije realizovan, a čelnici Želje su ponudili svom veznjaku novi ugovor, koji on nije prihvatio.

Na kraju dodajmo i da postoji mogućnost da Željezničar uskoro dovede napadača, a jedna od opcija je i iskusni Zoran Kokot, koji je u prfvom dijelu sezonev nastupao za Slaviju i sa pet postignutih pogodaka bio je prvi strijelac ove ekipe.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.