U Željezničaru zadovoljni suđenjem

Klub nema žalbi

U Željezničaru zadovoljni suđenjem

M. Šljivak

FK Željezničar zadovoljan je trenutnom situacijom u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

To je u razgovoru za Avaz potvrdio predsjednik kluba Vedran Vukotić, koji je odgovorio na tri anketna pitanja ovog dnevnog lista.

Jeste li zadovoljni ovim sistemom takmičenja?

"Zadovoljni smo. Došlo je do koncentracije kvaliteta i definitivno se radi o mnogo ozbiljnijem formatu u odnosu na raniju period. S obzirom na ekonomsku situaciju u zemlju, ne treba biti zatvoren ni prema daljnjem smanjenju lige", rekao je Vukotić.

Koje ste prednosti uočili, a koje nedostatke?

"Stvarne nedostatke tek ćemo vidjeti u razigravanju. Bojazan je da ne bude nečasnih radnih klubova. Prednosti smo sveć spomenuli ranije, mada je format kao format samo jedna stvar u pravljenju pretpostavki prema napretku".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Koliko ste zadovoljni suđenjem?

"Kako je bilo prije nekoliko godina, zadovoljni smo. Bilo je diskutabilnih odluka protiv nas, ali i u našu korist. Međutim, otvorene tendencioznosti nije bilo", rekao je Vukotić za Avaz.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi