Kadeti BiH prošetali Opatijom

Ugodnom šetnjom kadeti se psihološki spremali za Njemačku

E. Čaušević

Kadetska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra prvi meč grupe faze Evropskog prvenstva protiv selekcije Njemačke.

Izabranici Sakiba Malkočevića već nekoliko dana nalaze su u Opatiji gdje se pripremaju za početak Evropskog prvenstva koje se ove godine igra u Hrvatskoj. Svakodnevno provode vrijeme trenirajući, no nađe se vremena i za malo relaksacije.

Tako naši igrači u slobodno vrijeme odlaze u šetnju i imaju zaista šta vidjeti u ovom prekrasnom gradu na Jadranu. Danas su kadeti naše selekcije iz hotela krenuli oko 17:30 sati u obilazak Opatije, te se moglo vidjeti kako su oduševljeni prizorom, a ovakav način opuštanja sigurno im može biti od koristi pred važne utakmice protiv Njemačke, Irske i Srbije.

Zanimljivo je da su u istom hotelu smješteni zajedno i reprezentativci BiH, a i selekcije Njemačke, Srbije, Irske, Turske... Podsjećamo, utakmica prvog kola grupne faze između BiH i Njemačke igra se sutra od 12 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi