Vasić: Želimo se pokazati u najboljem svjetlu

Drina gostuje Slobodi

Vasić: Želimo se pokazati u najboljem svjetlu

D. Vejo

Fudbaleri Drine iz Zvornika u okviru 27. kola Premijer lige BiH gostovat će ekipi Slobode u Tuzli.

Zvorničani se nalaze na pretposljednjoj poziciji na tabelu a u narednom kolu dočekuje ih drugoplasirani tim Premijer lige i glavni konkurent Zrinjskom u borbi za tron, Sloboda. U ovaj meč igrači Drine ulaze rasterećeni jer će narednu sezonu igrati u nižem rangu. Uprkos svemu oni neće samo formalno doći u Tuzlu.

"Svakako da je Sloboda veliki favorit u ovoj utakmici. Ali mi nemamo šta izgubiti, ovom utakmicom možemo samo učvrstiti našu igru i skrenuti pažnju na sebe. Sloboda se bori za prvo mjesto a finale Kupa već su osigurali. Bijelu zastavu sa sobom ne nosimo, jer imamo za cilj ostvariti što bolji rezultat", kazao je za SportSport.ba vezni igrač Drine, Radovan Vasić.

Na gostovanje Zvorničani idu u punom sastavu. Utakmica se igra sutra sa početkom od 18 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi