Reprezentativac Bosne i Hercegovine za SportSport.ba

Višća: Uz pravi pristup pobjeda protiv Latvije neće izostati

Reprezentaciju Bosne i Hercegovine 7. juna 2013. godine očekuje kvalifikacioni duel sa Latvijom u Rigi. 

Pred sami početak priprema razgovarali smo sa reprezentativcem Bosne i Hercegovine i članom turskog Istanbula, Edinom Višćom.

"Na kraju smo ispali iz lige, kada se sve sagleda ja mogu biti zadovoljan. U ovoj sezoni sam pozvan u reprezentaciju, ali sam imao i jednu tešku povredu," rekao je Višća i dodao:

"Poslijed pobjede nad Grčkom od 3:1, sigurno je da smo korak bliže cilju. Dobro je što imamo ove mini pripreme kako bi se što bolje pripremili za utakmicu. Mislim da uz pristup kakav smo imali protiv Grčke možemo ostvariti dobar rezultat i protiv Latvije," rekao je Edin Višća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.