Vitez i Mladost odigrali bez golova

Pripremna utakmica u Zenici

Vitez i Mladost odigrali bez golova

D. Kurbegović

Nogometaši Viteza danas su na stadionu Kamberovića polje na terenu s umjetnom travom odigrali prijateljsku utakmicu protiv ekipe Mladosti iz Kaknja.

Treneri Viteza i Mladosti, Ante Miše i Nijaz Kapo dali su šansu svim igračima da pokažu svoje kvalitete.

Iako je utakmica bila otvorena sa dosta šansi sa obje strane, na kraju nije bilo golova, tako da je rezultatom 0:0 završen susret Viteza i Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Za Vitez su danas nastupili: Škorić, Livaja, Pezo, Alić, Hrkač, Kapetan, Vidović, Livančić, Pinjuh, Šantić i D. Jurčević. U drugom poluvremenu i ostali igrači su dobili priliku.

Mladost će svoju narednu utakmicu odigrati protiv Čelika u utorak u Zenici, dok če se Vitez u svome gradu nastaviti pripremati za nastavak Premijer lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.