Vojvodić: Više sam želio Želju i Široki od Slobode

Šef stručnog štaba Sloge

Vojvodić: Više sam želio Želju i Široki od Slobode

A. Beganović

U okviru četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine između ostalog će snage odmjeriti Sloboda i Sloga čiji šef stručnog štaba Darko Vojvodić nije zadovoljan žrijebom.

"Nezadovoljan sam, nemam vam šta kriti. Slobodu nisam želio do finala. Da smo izvukli Želju ili Široki bilo bi mi lakše", na početku ragovora za SportSport.ba je istakao Vojvodić.

Šef stručnog štaba Sloge očekuje dobre dvije utakmice, fer i sportsko nadmetanje, kako na terenu tako i na tribinama.

"Biće to praznnici fudbala u Tuzli. Očekujem fer i sportsko nadmetanje na terenu i van njega. Protiv nas niko nije favorit pa ni Sloboda, a mislim da će o putniku u polufinale odlučivati nijanse", zaključio je Vojvodić.
Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi