Zekanović: Postoji interesovanje, ali je Borac prioritet

Krilni napadač Borca na meti inostranih klubova

Zekanović: Postoji interesovanje, ali je Borac prioritet

D. Vejo

Krilni napadač banjalučkog Borca Predrag Zekanović nalazi se na meti inostranih klubova. 

Ovu informaciju potvrdio je i sam Zekanović koji ne krije zadovoljstvo tom činjenicom. Međutim, on ističe da mu je na prvom mjestu sadašnji klub te da vremena za odlazak još ima.

Ugovor sa crveno-plavima, ovom mladom i perspektivnom fudbaleru ističe predstojećeg ljeta.

"Istina je da sam dobio pozive od nekoliko menadžera, kako se pojedini klubovi interesuju za moje usluge. Radi se ponajviše o inostranim timovima. Ali, ja sam igrač Borca i to je ono što me zanima. Trenutno, Borac mi je prioritet. Kroz nekoliko dana trebao bih sjesti sa rukovodstvom kluba i razgovorati o novom ugovoru. Zatim ćemo vidjeti šta i kako dalje. Sa Borcem sam prošao i dobre i loše trenutke, želja mi je izboriti Evropu jednog dana sa ovim timom. Borac mi je na prvom mjestu", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Borca, Predrag Zekanović.

Zekanović je propustio finalni meč Kupa Grada Banja Luka sa Krupom, iz razloga što je bio povrijeđen. Ipak, ne čudi činjenica da se upravo on našao na meti pojedinih timova, imajući u vidu da je odigrao jednu dosta kvalitetnu sezonu na Gradskom stadionu.

Ali, slavlje je kratkog vijeka s obzirom da njega i njegove saigrače u utorak očekuje utakmica osmog kola play-off faze Prve lige Republike Srpske protiv Drine u Zvorniku.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi