"Želimo Bratstvo izbaciti iz utrke za Premijer ligu"

Fudbaler Jedinstva uoči gostovanja u Gračanici

"Želimo Bratstvo izbaciti iz utrke za Premijer ligu"

A. Beganović

Danas su na rasporedu sve utakmice 23. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, a derbi će u Gračanici odigrati Bratstvo i Jedinstvo.

Nakon velike pobjede u Čapljini pred fudbalerima Jedinstva je novo zahtjevno gostovanje. Naime, momčad iz Bihaća danas gostuje kod Bratstva, koje je također u igri za plasman u elitni rang takmičenja.

Pred ovu utakmicu u redovima lidera Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine vlada dobra atmosfera, a fudbaler Jedinstva, Sanid Mujakić, uvjeren je da on i njegovi saigrači mogu do pozitivnog rezultata.

"Očekuje nas neizvjestan susret. Respektujemo momčad Bratstva, no svjesni smo i svojih kvaliteta. Bratstvo je dobilo Slobodu i to dovoljno govori o snazi momčadi iz Gračanice", za SportSport.ba je izjavio Mujakić.

"Možemo ostati neporaženi, s nestrpljenjem očekujemo početak susreta i nadamo se da ćemo nakon ovog kola iz utrke za Premijer ligu eliminisati jednog konkurenta. Sedam dana smo se spremali za ovaj meč i ukoliko ispoštujemo dogovor iz svlačionice, kući ćemo se vratiti pjevajući", dodao je fudbaler Jedinstva.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.