Željo i dalje na čelu, Mineral na rubu propasti

Druga liga RS, Zapad

Željo i dalje na čelu, Mineral na rubu propasti

D. Vejo

Druga liga Republike Srpske grupa Zapad, danas je iza sebe ostavila još jedno kolo gdje je odigrano osam susreta.

Fudbaleri Željezničara iz Banja Luke iako su remizirali u Srpcu (1:1) zadržali su lidersku poziciju s 17 osvojenih bodova, dok ih u stopu ekipa Slobode iz Novog Grada s bodom manje, a koja je bila uvjerljiva na gostovanju u Banji Vrućici gdje je slavila protiv domaćina Minerala, fenjeraša na tabeli.

Prava golijada viđena je u Donjoj Slatini, gdje je domaća Mladost s 7:0 deklasirala ekipu Sloge iz Trna, dok je Omarska na svom terenu bila uvjerljiva protiv Žljezničara iz Doboja.

Modriča je s 2:0 kod kuće savladala Ozren, a u Prnjavoru je Ljubić remizirao s Jedinstvom (2:2).

Proleter iz Teslića poražen je u Laktašima od istoimene ekipe 2:1, a banjalučki BSK slavio je u Kozarskoj Dubici protiv tamošnjeg Borca rezultatom 1:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi