Žižović: Očekujem nekoliko provjerenih pojačanja

Trener Radnika

Žižović: Očekujem nekoliko provjerenih pojačanja

Danas je deseti dan otkako su fudbaleri Radnika na čelu sa prvim trenerom Mladenom Žižovićem i njegovim pomoćnicima počeli sa pripremama za predstojeću sezonu. U međuvremenu, klub su napustila sedmorica igrača, ali su dovedena i dvojica novajlija – Slaviša Radović i Nedim Mekić, od kojih se mnogo očekuje.

Sljedećeg petka biće odigrana i prva pripremna utakmica sa Slavenom iz Živinca, a Mladen Žižović najavljuje da će šansu na tom meču ukazati svim raspoloživim igračima, osim Jovana Motike kojeg sutra očekuje operacija koljena. Za razliku od njega, Dušan Martinović se na iznenađujuće dobar način oporava od iste povrede.

"Ne očekujem ništa specijalno od utakmice sa Slavenom. Svi igrači će dobiti svoju šansu, jer jedino važno u ovom trenutku jeste da imaju utakmicu u nogama. Motiku sutra očekuje operacija prednjih ukrštenih ligamenata koljena, a što se tiče Martinovića pozitivno sam iznenađen načinom na koji trenira", rekao je Mladen Žižović.

Predsjednik Mladen Krstajić i generalni direktor Nebojša Tomić užurbano rade na jačanju igračkog kadra. Tu se prije svega misli na odbranu, koja je ostala prepolovljena uslijed nekoliko odlazaka u prethodnih nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekujem dva-tri provjerena pojačanja u narednom periodu. Iskoristio bih priliku da se zahvalim predsjedniku Krstajiću koji nam je omogućio da pripreme sprovodimo po planu i programu prof. dr Marka Stojanovića, kondicionog trenera reprezentacije Srbije, koji je jedan od najistaknutijih stručnjaka u oblasti fizičke pripreme u regionu i profesor na Fakultetu za fizičku kulturu u Novom Sadu", otkrio je Žižović.

Nedavno je izvršen i žrijeb Premijer lige BiH za sezonu 2017/18. Radnik će u prvom kolu, 22. jula, na Gradskom stadionu u Bijeljini dočekati Krupu, a sedam dana kasnije ide na gostovanje u Tuzlu kod tamošnje Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti