Zmajevi 30., Latvija 94, a Lihtenštajn 149.

BiH napredovala za jedno mjesto

Zmajevi 30., Latvija 94, a Lihtenštajn 149.

A. Beganović

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) danas je objavila najnoviju rang listu najboljih reprezentacija svijeta, a naš nacionalni tim nalazi se na 30. mjestu.

Na najnovijoj FIFA-inoj rang listi fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine napredovala je za jedno mjesto i trenutno se nalazi na 30. mjestu sa 717 bodova.

Naš prvi protivnik u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, Lihtenštajn, nalazi se na 149. mjestu sa 168 bodova, dok je naš drugi protivnik Latvija nazadovala za 24. mjesta i trenutno je 94. sa 375 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.