Žrijeb Premijer lige BiH: Zrinjski na startu u Sarajevu
NFSBIH

Održano žrijebanje

Žrijeb Premijer lige BiH: Zrinjski na startu u Sarajevu

Žrijebanje parova BHT Premijer lige BiH za sezonu 2017/2018. održano je danas.

U vogošćanskom hotelu Park žrijebani su takmičarski brojevi na osnovu kojih su određeni parovi za sljedeću sezonu, a već na samom startu šampionata nas očekuju zanimljive utakmice. 

BHT Premijer liga BiH, 1. kolo:

FK Sarajevo - HŠK Zrinjski
NK Široki Brijeg - Klub X
FK Borac - NK Čelik
FK Mladost - NK Vitez
FK Radnik - FK Krupa
FK Željezničar - NK GOŠK

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nova sezona elitnog takmičenja u BiH starta krajem jula. Kao i u prošloj sezoni, Premijer liga BiH će brojati 12 klubova i nakon 22 odigrana kola će biti podijeljena na Ligu za prvaka i Ligu za opstanak. 

U bubnju se nije našla Sloboda koja odlukom N/FSBiH nije dobila licencu, ali ima mogućnost da se žali Drugostepenoj komisiji u roku od osam dana, što će sasvim sigurno i učiniti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi