Zrinjski u srijedu protiv Čapljine

Prijateljski meč

Zrinjski u srijedu protiv Čapljine

E. Škorić

Nogometaši Zrinjskog u srijedu će odigrati prijateljski meč protiv Čapljine.

Zrinjski je za vikend s 1:0 savladao Krupu u četvrtom kolu Premijer lige BiH i ta pobjeda je Plemiće vratila na pobjedničke staze, a prije duela sa Slobodom u Tuzli izabranike Blaža Sliškovića čeka i jedna provjera.

Zrinjski će u srijedu od 17:30 odmjeriti snage s Čapljinom, a u ovom duelu šansu će dobiti vjerovatno oni igrači na koje trener Slišković manje računa u prvenstvenim duelima.

Poslije gostovaja u Tuzli, Zrinjski će u šestom kolu imati još jedno gostovanje i to kod Viteza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon četiri kola Zrinjski je trećeplasirani sa devet bodova, a jedini poraz doživjeli su od Radnika u Bijeljini u trećem kolu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi