Zukić napušta Orašje, ali ostaje u Prvoj ligi Federacije

Mladi napadač mijenja sredinu

Zukić napušta Orašje, ali ostaje u Prvoj ligi Federacije

S. Mlaćo

Nogometaši Orašja u drugom dijelu sezone prema svemu sudeći nastupat će veoma oslabljeni.

Nekoliko ključnih igrača najavilo je odlazak iz grada na Savi, a za sada je isti potvrdio samo Matijas Pejić koji je pojačao redove Travnika. 

Labudove sa Save napustit će i prvi strijelac Seid Zukić, 22- godišnjak koji je u ligi postigao šest pogodak, te jedan dodao u kup takmičenju. 

Zukić je na meti par klubove iz Prve lige Federacije, te prema svemu sudeći neće mijenjati rang takmičenja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Tražio sam papire i najvjerovatnije da neću ostati. U Orašju žele da ostanem, ali mislim da mijenjam klub. Kontaktiralo me 2-3 kluba iz Prve lige Federacije i mislim da ću ostati u ovoj ligi", kazao je Zukić za SportSport.ba.

Prema našim saznanjima, ovaj nogometaš povezuje se se između ostalih i sa NK Travnik, a da li će zaigrati u vrhu napada sa prvim strijelcem Prve lige Federacije Sabahudinom Jusufbašićem bit će poznato vrlo brzo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi