Zvanično: Miše novi-stari trener Viteza

Umjesto Husnije Arapovića

Zvanično: Miše novi-stari trener Viteza

Nakon odlaska Husnije Arapovića sa klupe Viteza nakon debakla od Slavije, uprava na čelu sa predsjednikom Slavenom Garićem krenula je u potragu za novim riješenjem.

U prethodne dvije utakmice kada je uprava vodila veliku potragu za novim trenerom, Vitez je sa klupe vodio Veseljko Petrović te sa njim je Vitez ubilježio i prvu pobjedu u ovoj sezoni. Nakon utakmice sa Radnikom naš dopisnik je razgovarao sa Garićem koji mu je potrdio da će u narednih nekoliko dana doći novi trener na klupu Viteza.

"Zvanično je. Prije nekoliko trenutaka smo završili dogovor i od ovog trenutka novi trener Viteza je Ante Miše." izjavio je kratko za naš portal Slaven Garić.

Ante Miše je vrlo uspješno vodio Vitez prošle godine u drugoj polusezoni. Miše se pokazao kao sjajan strateg koji itekako zna motivirati svoju momčad i postaviti pravu taktiku za protivnika, a uživao je i sasvim sigurno će uživati veliku podršku publike u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.