Zvijezda dovela Lazarevića i Zvonića

Nova pojačanja u Gradačcu

Zvijezda dovela Lazarevića i Zvonića

Ivan Lazarević i Denis Zvonić nova su pojačanja federalnog prvoligaša Zvijezde.

Lazarević, koji je dosadašnju karijeri gradio u zvorničkoj Drini, nakon kraćih pregovora odlučio je prihvatiti poziv trenera Nedima Jusufbegovića, a osim njega saradnju sa timom iz Gradačca je dogovorio i Denis Zvonić.

Zvonić u redove Zvijezde dolazi iz mostarskog Veleža i on je ujedno osmo pojačanje u ovom prijelaznom roku.

Čelnici Zvijezde su već ranije najavili borbu za povratak u elitni rang bh. nogometa, a u narednim danima očekuje se dolazak još nekoliko iskusnih i kvalitetnih igrača.  

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.