Delalić: Uz pravi pristup možemo slaviti protiv Kaknja

Košarkaš sarajevske Bosne Royal

Delalić: Uz pravi pristup možemo slaviti protiv Kaknja

Košarkaši sarajevske Bosne Royal sutra na domaćem parketu igraju utakmicu 2. kola Lige za prvaka BiH protiv Kaknja.

Košarkaš sarajevskih Studenata Haris Delalić poručio je pred ovu utakmicu da je Kakanj kvalitetna ekipa, ali da on i saigrači uz pravi pristup mogu do pobjede.

"Nakon što su se slegle strasti svjesni smo šta smo uradili protiv Igokee koja je dosta kvalitetnija ekipa. Mi smo obavili dobar posao i upisali pobjedu. Igrali smo borbeno i fizički i mislim da je to jedan od glavnih razloga pobjede. Igrali smo protiv Kaknja tri puta i tri puta smo dobili ove sezone, ali to nije mjerilo. Ovo je sada Liga za prvaka i sve ekipe su se pojačale. Bit će jako teško, ali mislim da sa pravim pristupom možemo pobijediti. Proširili smo roster pred Ligu za prvaka. Momci koji su došli brrzo su se uklopili i mislim da bi uskoro to moglo da izgleda još bolje", rekao je Delalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti