Derbi 2. kola A1 lige u Cazinu

Derbi 2. kola A1 lige u Cazinu

M. Skaka

U sklopu drugog kola A1 lige za košarkaše  u Cazinu će domaći Limometal dočekati favorita prvenstva ekipu Kaknja, ove godine izuzetno pojačana kako trenerski tako i igrački.

Obje ekipe zabilježile su pobjede u prvim kolima, tako da će Cazin već u drugom kolu biti domaćin pravom košarkaškom spektaklu.

"Kao nikad do sada stvara se neka čudna atmosfera prije ove utakmice. Kakanj nam predstavljaju kao neki vanzemaljski klub. Ja sam siguran da povratkom ozljeđenog Pejića te maksimalno zalaganje mojih ostalih saigrača u Cazinu ove godine neće niko biti blizu bodova pa ni Kakanj.", ubjeđen u pobjedu svoje ekipe bio je Emir Kapić, kapiten domaćina.

"Ja sam novajlija u ovoj ligi i ne poznajem doobro druge klubove iz naše lige, ali sam siguran da moj tim kod kuće može pobjediti i mnoge klubove iz višeg ranga. Duboko vjerujem u moj sastav i subotnju prvenstvenu pobjedu te molim vjerne Šejtane da nam pomognu doći do iste.", rekao je trener Limometala, Željko Stojaković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.