Genjac lansira nove talente
Polaznici Kampa Ponijeri 2009

Završen Ljetni kamp Ponijeri 2009

Genjac lansira nove talente

Na  izletištu Ponijeri kod Kaknja, završen je tradicionalni Ljetni košarkaški kamp na kojem je učestvovalo pedesetak djevojčica i dječaka pionirske, kadetske i juniorske dobi.

Organizator i voditelj kampa bio je bivši istaknuti košarkaš i trener Jakub Genjac, koji se posljednjih godina posvetio radu s mlađim kategorijama.

Jakub Genjac više je nego zadovoljan gostoprimstvom, smještajem i ishranom u Pansionu "Primus-S", uvjetima za treninge, a posebno radom i disciplinom polaznika.

"Na Ponijerima uistinu postoje idelani uvjeti.Ja i moji suradnici Samir Lušija i demonstrator Nedžad Čaluk nastojali smo prenijeti svoje znanje i stečeno iskustva na ove djevojčice i dječake, među kojima ima dosta talenata i neću pretjerati ako kažem da će mnogi od njih imati bogatu košarkašku karijeru.", kazao je Jakub Genjac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti