Bh. košarkaš nakon pobjede

Gordić presretan: Ovo nikada nisam osjetio

M. Šljivak

Košarkaška reprezentacija BiH je ostvarila svoju prvu pobjedu na Evropskom prvenstvu, savladavši selekciju Izreala rezultatom 86:84. 

Zadovoljstvo nakon važne pobjede nije krio ni Nemanja Gordić, koji ističe da je u večerašnjoj utakmici uloženi rad i trud došao na naplatu.

"Iskreno, ovo nikada nisam osjetio. Vidjeli ste i sami, mislim da nas je sreća pogledala i da smo debelo ovo zaslužili. Naporno smo trenirali i prošlo i ovo ljeto, vratio nam se taj rad i pobijedili smo. Sva sreća da je sutra za nas slobodan dan i ova pobjeda je dodatna motivacija za dalje", izjavio je Gordić nakon utakmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.