Još jedna Slobodina pobjeda uz Pan

OKK Sloboda je savladala Zrinjski

Još jedna Slobodina pobjeda uz Pan

Sponzorski tekst

U odličnoj atmosferi koja je vladala na protekloj utakmici u Mejdanu, OKK Sloboda je savladala Zrinjski iz Mostara i tako nagradila svoje vjerne navijače. 

A Pan ih je nagradio  svojim Pan nagradama. Navijačke majice OKK Sloboda i Pan, te pakete Pan piva, podijeljene su brojnim navijačima koji su tokom poluvremena učestvovali u Pan igri i izvodili slobodna bacanja.

Pan i OKK Sloboda su i ovoga puta izabrali navijača i navijačicu utakmice koji su se svojim navijanjem, izgledom i ponašanjem izdvojili iz mase i tako sebi obezbijedili navijačke majice OKK Sloboda i Pan. Za preuzimanje nagrada, potrebno je da se jave na 063 223 910.

I vi možete postati navijač i navijačica dana. Dođite na utakmice Slobode u Mejdanu, podržite crveno-crne, a ulaznice možete osvojiti na Pan promocijama u kafićima i tržnim centrima u Tuzli.

Ti živiš Slobodu. Ti biraš Pan. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.