Milana Džombeta pojačala KŽK Čelik

Pojačanje u Ligi za prvaka

Milana Džombeta pojačala KŽK Čelik

D. Kurbegović

Košarkašice Čelika ove su sezone ponovo najveći favoriti za osvajanje duple krune, odnosno odbranu oba naslova koja su osvojila prošle sezone.

Rukovodstvo KŽK Čelik ništa ne želi prepustiti slučaju pred Ligu za prvaka, koja će uskoro krenuti, tako da su jučer dogovorili još jedno pojačanje.

Milana Džombeta 21-godišnja reprezentativka Bosne i Hercegovine nova je igračica Čelika, ovaj sjajna mlada igračica okončala je sezonu u dresu srbijanskog Vrbasa, a Čeliku se priključila kako bi dala svoj doprinos u borbi za odbranu titule.

"Zadovoljna sam što sam u Zenici, dosta poznajem ekipu Čelika i neće mi biti nikakav problem da se uklopim. Cilj se zna, a to je odbrana titule i nadam se da ću pomoći svojim igrama da to i ostvarimo", kazala je nakon dolaska u klub Džombeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.