Navijači BiH bodre kadete protiv Francuske

Sjajna atmosfera u Zaragozi

Navijači BiH bodre kadete protiv Francuske

E. Čaušević

Kadetska košarkaška reprezentacije Bosne i Hercegovine igra svoju drugu utakmicu grupne faze Svjetskog prvenstva u Španiji.

Protivnik našoj selekciji danas je reprezentacija Francuske koja je u prvom kolu iznenađujuće poražena od Južne Koreje. Ukoliko naši momci danas ostvare pobjedu putevi ka prvom mjestu u grupi su otvoreni.

Baš kao i u prvoj utakmici naša selekcija će i danas imati podršku bh. navijača u dvorani Siglo u Zaragozi. Navijači su uz pjesmu dočekali naše košarkaša koji su izašli na zagrijavanje desetak minuta prije utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi