Trener Kaknja nakon susreta sa Slobodom

Pandža: Nadam se da ćemo izvući dobru pouku

E. Dindić

U okviru 9.kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine za košarkaše  u Mejdanu domaća ekipa Slobode sa 79:61 savladala je ekipu Kaknja i tako im nanijela deveti poraz uz isto toliko odigranih susreta.

Trener  ekipe Kaknja Josip Pandža bio je izuzetno ljut i razočaran na slabu partiju svojih izabranika u večerašnjem susretu. 

" Mi smo u takvom stanju da sami sebe pobijedimo, nemamo samopouzdanja, dolazimo u neke čiste situacije, nemamo realizacije imamo veliki broj promašenih slobodnih bacanja i velikih broj čistih zicera. Sloboda nije puno uložila truda da nas pobjedi danas, jer naše je takvo stanje. Uspjeli smo u toj trećoj četvrtini smanjiti razliku na osam poena zaostatka, ta petorka  je dobro reagirala, poslije kada sam ubacio i igrače sa klupe u rotaciju, iz razloga da se neko ne ozlijedi i Sloboda je opet došla na dvocifrenu razliku. Oni su u ovom momentu bolji od nas, ja im čestitam. A mi ćemo odigrati to još jedno kolo, svakako tražiti pobjedu da spasimo obraz. A onda ćemo svakako podvući crtu jer sigurno je da je ovo ispod svakih očekivanja , iako se tražila Liga za prvaka, nezadovoljan sam jako sa ovim velikim brojem poraza, ali mora se izvući neka pouka ja se nadam da ćemo izvući dobru pouku", zaključio je Pandža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti