Štemberger: Odigrati po dogovoru

Široki protiv Igokee u polufinalnoj utakmici Kupa

Štemberger: Odigrati po dogovoru

U drugoj polufinalnoj utakmici Kupa BiH, čija se završnica igra na Pecari, sastat će  se Široki TT Kabeli i Igokea.

Ove dvije momčadi su odigrale već jedan međusobni susret u prvom dijelu NLB sezone, a slavili su Širokobriježani.

Iz tabora Širokog ističu da su zadovoljni što im je momčad napokon na okupu i da mogu trenirati kompletni

„Zadovoljni smo jer već neko vrijeme treniramo kompletni. Utakmica s Olimpijom je pokazala da se vraćamo na našu igru iz prvog dijela NLB sezone. Mislim da je priprema za Igokeu napravljena korektno. Imamo određeni pritisak zbog domaćeg terena, ali smo pokazali do sada da se s tim pritiskom jako dobro nosimo. Bez obzira tko bio u finalu, ono će imati svoju draž i tko god ga igrao trebat će „zapet“ da osvoji.“, rekao je Mate Brekalo, pomoćnik na klupi Ivana Velića.

„Očekujem samo da odigramo kao neke utakmice prije, da damo sve od sebe i na kraju rezultat neće izostati. Sitnice uvijek mogu odlučivati ali bitno je da momci koji prvi put igraju za trofej shvate da moramo dati sve od sebe i odigrati po dogovoru.“, rekao je uoči polufinalne utakmice sa Igokeom Siniša Štemberger.

Prva utakmica polufinala Kupa BiH igra se u 18 sati između Čapljine i Bosne, a druga u 21 sat između Široki TT Kabela i Igokee, koja će biti i u izravnom prijenosu na BHT1 televiziji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti