Sutjeska dočekuje aktuelnog šampiona

Prva muška liga RS, play-off

Sutjeska dočekuje aktuelnog šampiona

D. Vejo

Košarkaši Sutjeske iz Foče plasirali su se u play-off Prve muške lige Republike Republike Srpske, a gdje će za protivnika u polufinalu imati aktuelnog šampiona, ekipu Prijedora.

Fočaci su nakon regularnog dijela šampionata završili kao drugoplasirani tim, odmah iza lidera Radnika koji ove sezone igra veoma kvalitetnu košarku.

"Smatram da nas očekuje jedna jako teška utakmica, protiv veoma kvalitetne i dobro organizovane ekipe Prijedora. Dobro znamo odakle nam dolazi najveća opasnost. Gajim veliko poštovanje prema njihovom treneru i mom kolegi, Danilu Palaliću. Mislim da smo se nakon dva vezana trijumfa u posljednjim kolima, podigli, te ćemo dati sve kako bismo izborili željeno finale", poručio je trener Sutjeske, Milenko Ivanović.

Utakmica između Sutjeske i Prijedora na rasporedu je u nedjelju od 19 sati u Foči.

Drugi polufinalni par su Radnik i Sokolac. Igra se po sistemu, ekipa koja prva upiše dvije pobjede prolazi dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi