Todorovac: Energija i borbenost vodili su nas do pobjede

Košarkaš Borca zadovoljan igrom

Todorovac: Energija i borbenost vodili su nas do pobjede

D. Vejo

Košarkaši Borca večeras su prekinuli seriju loših rezultata i tako svoju publiku počastili novom pobjedom, onom protiv Rudara.

Najefikasniji u redovima Banjalučana bio je talentovani Mirza Todorovac koji iz meča u meč pokazuje sve veći kvalitet.

"Čestitao bih ekipi Rudara na fer i korektnoj borbi. To je jako iskusna ekipa koja je savladala aktuelnog šampiona ekipu Prijedora na njihovom terenu. Nama je trebalo dosta volje, truda i motivacije u odbrani iz čega su proizilazili naši poeni i dobre minute. Imali smo crnih rupa, ali smatram da smo to svojom energijom i borbenošću nadoknadili i pobjedili u produžetku sasvim zasluženo", izjavio je košarkaš Borca, Mirza Todorovac.

Sebe, crveno-plavi ne smatraju autsajderima u šampionatu, već ravnopravnim konkurentima ostalim ekipama u borbi za play-off lige.

"Moji saigrači i ja smatramo da nismo ekipa za opstanak, već za gornji dio tabele. Borit ćemo se za play-off jer mislim da tamo i trebamo biti", dodaje mladi košarkaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi