Tomislav Petrović novi igrač Širokog

Ugovor na godinu dana

Tomislav Petrović novi igrač Širokog

HKK Široki je uspio skupiti novac i platiti pozivnicu za nastup u ABA ligi sljedeće godine.

Pozivnica je iznosila pola prošlogodišnjeg budžeta za ekipu pa smo već pisali da će on za sljedeću sezonu biti još manji, te da će Uprava kluba u s kladu s tim i slagati igrački kadar.

Prvi igrač koji je pristupio u redove Širokog bio je Ivan Buva koji igra na pozicijama krilnog centra i centra, jučer je s klubom sve dogovorio Johnathon Jones koji je i prošle sezone organizirao igru Širokobriježana, a najnovija akvizicija je Tomislav Petrović koji bi trebao potpisati ugovor na godinu dana.

Petrović je prošle sezone u hrvatskoj ligi za prvaka nastupao za KK Zagreb gdje je odigrao 16 utakmica, prosječno je na terenu provodio oko 23 minute i imao učinak od 11.5 koševa i 4 skoka. Prije Zagreba dugo vremena je bio član Cedevite.

Uprava Širokog aktivno radi na rješavanju igračke križaljke i uskoro se može očekivati još imena. Uvod u pripreme počinje 5. kolovoza dok pripreme startaju 16. kolovoza, izvjesno je da će trener biti Damir Vujanović, a igrački kadar će do tada biti složen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.