Vukoičić: U Laktašima nema favorita

Trener Crvene zvezde pred Final Four

Vukoičić: U Laktašima nema favorita

E. Škorić

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić smatra da na završnom turniru ABA lige u Laktašima nema favorita.

Zvezda je u posljednjem kolu ABA lige poražena od Radničkog u Kragujevcu sa 80:75 i upravo te dvije ekipe sastat će se i u polufinalu Final-Foura, koji se igra u Laktašima.

 

“Pred poslednje kolo mi smo bili zabetonirani na drugom mJestu, bez obzira na sve ostale rezultate. Međutim, to nije utjecalo na naše ambicije i motivaciju. Pomalo su mi smetale neke najave koje su govorile da je ovo utakmica u kojoj niko neće željeti da pobijedi", kaže Vukoičić i dodaje:

 

"Međutim, svako ko je gledao i pratio što se sve dešavalo na terenu, kako se razvijala utakmica, kakvih je kontakata bilo i kako se kretao rezultat, sve to pokazuje da takve najave nisu bile ozbiljne, već u sferi nagađanja. Između Partizana i Radničkog nema mnogo razlika, jer su to dva fantastična tima, koja igraju jako dobro. Međutim, i mi i Igokea posjedujemo kvalitet, ko god je došao do završnog turnira regionalne lige morao je mnogo toga da prođe".

 

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Ambicije Zvezde od početka sezone su poznate. Naš cilj nije samo bio da odemo u Laktaše, već da s jedne strane obezbijedimo plasman u Evroligu, ali i da pokušamo da osvojimo šampionski prsten. Daleko od toga da će to biti lako ostvariv cilj. Mislim da u Laktašima neće biti favorita. Ima još dosta vremena do početka turnira, a svedoci smo da na dan utakmice neki igrač može da se povredi, izostane iz tima i time sve promijeni", dodaje Vukoičić.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.