ŽKK Play Off na Međunarodnom turniru u Vrbasu

Košarkašice Play Offa pripremaju se za narednu sezonu

ŽKK Play Off na Međunarodnom turniru u Vrbasu

A. Beganović

Aktuelne viceprvakinje naše zemlje, košarkašice Play Offa, učestvovat će na Međunarodnom turniru čiji domaćin je ŽKK Vrbas.

Danas i sutra u Vrbasu je na rasporedu Međunarodni košarkaški turnir na kojem će osim domaćeg Vrbasa i Playy Offa učestvovati Radivoj Korać i Vašaš iz Budimpešte.

U polufinalnim mečevima koji su na rasporedu danas sastat će se Radivoj Korać i Vašaš, te Vrbas i Play Off. U nedjelju su na rasporedu susreti za plasman, a uoči turnira trener košarkašica Play Offa, Goran Lojo je istakao:

"Rezultatskog imperativa nemamo. Isprobat ćemo neke varijante i priliku ćemo pružiti svim igračicama, koje su proteklih 20-ak dana vrijedno trenirale".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti