Dječak zbog Schweinsteiger neće da pere kosu

Veliki fan Bavaraca

Dječak zbog Schweinsteiger neće da pere kosu

Dječak Raphael Maier, inače veliki navijač Bayerna iz Minhena, odlučio je da ne pere kosu nakon što ga je po glavi pomilovao Bastian Schweinsteiger, a onda su nastupili problemi za roditelje dječaka koji se čvrst u namjeri da ne želi da se okupa.

Njegovom ocu Klausu nije preostalo ništa drugo nego da pošalje poruku putem Facebooka direktno popularno Schweiniju, te da ga zamoli da urgira u rješavanju ovog problema.

Bastiju nije trebalo dugo da odgovori, a Raphaelu je obećao i posebno iznenađenje.

"Zaista ne želim biti krivac za to što vaš sin ne pere kosu. S toga, kad Raphael opere kosu poslati ću mu rado jedno malo iznenađenje", napisao je Bastian.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.