Falcao uživao u društvu teniskih zvijezda

Druženje s Federerom i Đokovićem

Falcao uživao u društvu teniskih zvijezda

M. Šljivak

Kolumbijski napadač Radamel Falcao, prisustvovao je jučer polufinalnom meču ATP turnira u Monte Carlu između Rogera Federera i Novaka Đokovića.

Falcao je trenutno van terena zbog teške povrede koljena, a vrijeme oporavka koristi uživajuću u tenisu. Nakon meča susreo se s Federerom i Đokovićem, koji su mu poželjeli brz oporavak.

"Uživao sam u meču dva fantastična igrača. Roger i Novak su zaista sjajni i uživao sam u turniru. Tenis je predivan sport i veoma cijenim mogućnosti tenisera", rekao je Falcao.

Iako je teško povrijeđen, raduje napredak kolumbijskog napadača, koji bi ovakvom brzinom oporavka ipak mogao veoma brzo na teren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.