Hladan kao špricer: Andrea Pirlo ne pokazuje emocije

"Pirlo nije impresioniran"

Hladan kao špricer: Andrea Pirlo ne pokazuje emocije

Andrea Pirlo poznat je kao vrlo hladnokrvna osoba koju je zaista teško impresionirati.

Njegovo lice i pogled ostaju nepromjenjeni bez obzira na sve što mu se dešava pred nosom. Pirla su pokušali zadiviti žongleri, akrobate i zgodne djevojke, ali on uopšte nije mario za to. Bila je to nova promotivna akcija Juventusa, a mjesto zbivanja smješteno je u Sydneyju. Juventus je ponudio fanovima izazov da pokušaju na neki način zadiviti svog maestra šaljući svoje fotografije ili klipove na društvene mreže uz tag "#PirloIsNotImpressed".

Prije otprilike godinu dana, internetom je kružio snimak Balotellijevog sviranja nacionalne himne na klaviru. Svi prisutni su bili oduševljeni, samo je jedan čovjek ostao hladan kao led - Andrea Pirlo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.