Ibra "prevario" sve sa tetovažama, ali uspio u misiji

U borbi za gladne u svijetu

Ibra "prevario" sve sa tetovažama, ali uspio u misiji

Priča o Zlatanu Ibrahimoviću koji je skidanjem dresa na posljednjoj utakmici francuske Ligue 1 pokazao svoje išarano tijelo sa imenima 50 djece koje se bore protiv gladi.

Nakon toga je protiv Chelseaja nosio kopačke sa posvetom i brojem od 805 miliona glasnih, ali su tetovaže ipak ostavile najveći utisak. 

Iako su mnogi pomislili da je popularni Ibra zaista istetovirao 50 imena na svom tijelu, Zlatan je ubrzo sve demantovao objavom jednog zanimljivog video snimka na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama. 

Bilo kako bilo, svaka mu čast na potezu, uspio je makar na kratko da na problem gladnih u svijetu skrene pažnju svjetske javnosti.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.