Iločki podrumi trijumfirali na sajmu vina u Mostaru

Iločki podrumi trijumfirali na sajmu vina u Mostaru

Sponzorski tekst

Na nedavno održanom sajmu vina u Mostaru, Iločki podrumi podrumi su osvojili titulu šampiona sajma osvojivši veliku zlatnu medalju za Traminac izbornu berbu bobica 2011 koje je ujedno i najbolje ocijenjeno vino sajma. 

Osim šampiona, i Traminac vrhunski je osvojio zlatnu medalju, a Graševina Iločkih podruma je osvojila medalje u svim kategorijama.

Vrhunska Graševina i Graševina Principovac osvojili su zlatne medalje, a Graševina kvalitetna srebrnu medalju, osvojivši apsolutno sve nagrade za graševine.

Vina su ocjenjivali uvaženi enolozi, čime ovo ocjenjivanje dobiva na značaju i pokazuje kvalitetnu koju Iločki podrumi, kao najstarija hrvatska vinarija s najdužom tradicijom proizvodnje konstantno unapređuju i, upravo zahvaljujući njoj, otvaraju vrata kraljevskim dvorovima, gdje se ova vina i služe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.