Navijači vrijeđali Balea i pokušali mu oštetiti automobil

Nije im dao autograme

Navijači vrijeđali Balea i pokušali mu oštetiti automobil

E. Škorić

Velški reprezentativac Gareth Bale našao se na meti grupice bijesnih navijača Real Madrida.

Dva dana nakon domaćeg poraza od Atletica (1:2) u Primeri, dogodio se incident u trening centru Valdebebas, gdje se navijači okupljaju kako bi posmatrali svoje ljubimce.

Međutim, prilikom vožnje Baleov auto pokušali su zaustaviti pojedini navijači Reala kako bi dobili autograme. Kako ih je Velšanin odbio, oni su ga počeli vrijeđati, pa su čak htjeli i da mu unište automobil.

Nakon Balea, u nešto manjoj mjeri, izvrijeđani su Toni Kroos i Rafael Varane. Uzmemo li u obzir da je Cristiano Ronaldo istjerao iz svoje grupe na treningu Jamesa Rodrigueza, ali i rezultate iz posljednjih utakmica, očito da u Kraljevima nešto ne štima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.