Seksipilna Peta Todd doživjela nesreću na reliju

Prošla bez povreda

Seksipilna Peta Todd doživjela nesreću na reliju

Peta Todd, poznati engleski model, vozila je reli Velike Britanije u Velsu. Prsata Engleskinja iz Londona bila je suvozač Tonyju Jardinu.

Njih dvoje su izletjeli sa staze i slupali automobil, ali ih to nije omelo da na kraju zauzmu 47. poziciju.

Peta Todd (27) bila je oduševljenja vožnjom, a tokom relija imala je podršku svog supruga Marka Cavendisha, bivšeg šampiona u biciklizmu.

"Bilo je fantastično u protekla tri dana. Reli se vozi sa mnogo emocija. Sramota me je što nismo bili bolji u našoj klasi, ali sam mnogo naučila. Ovo iskustvo nikad neću zaboraviti. Jedva čekam da opet sjednem u automobil i vozim reli", poručila je seksepilna Peta Todd.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.