Uručene nagrade velike Sky Cola avanture

Najsretniji dobili nagrade Sky Cole

Uručene nagrade velike Sky Cola avanture

Sponzorski tekst

Uručene su nagrade velike Sky Cola avanture. 

Dobitnici glavnih nagrada – romantičnih putovanja za dvoje u Pariz (Adna Huskić), Rim (Dragiša Mitrović) i Amsterdam (Hanifa Tokić) krenut će u svoju Avanturu godine. U sjedištu kompanije Sarajevski kiseljak, predstavnici marketing odjela Sanja Bencun i Lidija Perić uručile su nagrade najsretnijim pojedincima. 

Pored putovanja u evropske metropole, Sky Cola je omogućila da troje učesnika nastavi uživati i dalje, uručivši im crvene Vespe. Svoju avanturu na neprevaziđenim Vespama nastavit će Alen Zilić iz Sarajeva, Lejla Okanović iz Velike Kladuše, te Emir Šehić iz Zenice.

Tri iPhone 5S uređaja dobili su Dragoslav Sekulić iz Dervente, Renata Dedić iz Bihaća i Miloš Vrban iz Kozarske Dubice.

Također, 20 sretnih dobitnika dobilo je Sky Cola poklon pakete. 

Ovom nagradnom igrom, Sky Cola je željela nagraditi svoje najvjernije potrošače. Bila je to samo jedna u nizu zanimljivih akcija. 

Zahvaljuju svima koji su učestvovali, a nova osvježenja i prilike za nagrade u Sky Coli već uveliko pripremaju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.