Utopio se tokom priprema sa reprezentacijom

Tragedija

Utopio se tokom priprema sa reprezentacijom

Kanadski atletičar, Daundre Barnaby, otopio se u Atlantskom okeanu tokom priprema sa nacionalnim timom za Panameričke igre.

Kako prenose tamošnji mediji, Barnaby je poslije jednog treninga odlučio se osvježiti u okeanu, ali jaka struja ga je povukla i nije mu bilo spasa.

Tijelo Barnabyja pronađeno je nakon četiri sata, a vijest o njegovoj smrti mnogo je potresla članove kanadskog nacionalnog tima.

"Imao je velike ambicije. Posljednju poruku od njega sam primila u srijedu i bio je izuzetno ponosan što predstavlja Kanadu", izjavila je njegova maćeha. 

Inače, Barnaby je za Kanadu nastupao i 2012. godine na OI u Londonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.