Ako su transfer glasine istinite, Moura će pamtiti ovo ljeto

Brazilac bi mogao na Otok

Ako su transfer glasine istinite, Moura će pamtiti ovo ljeto

Brazilski krilni fudbaler Lucas Moura mogao bi ovog ljeta napustiti ekipu PSG-a.

Moura je na ljeto 2013. godine, kao veliko pojačanje, stigao u PSG za čak 40 miliona eura iz Sao Paola. Ipak, u klubu iz Francuske još uvijek nije pokazao svoj puni potencijal iako je sasvim jasno da se radi o sjajnom fudbaleru.

On je ove sezone odigrao ukupno 37 mečeva u francuskom prvenstvu, od čega je počeo 29 te je uspio da postigne 12 golova i upiše pet asistencija. Za njegove usluge interesuje se Portugalac na klupi Manchester Uniteda Jose Mourinho. 

Moura se i prošlog ljeta povezivao sa odlaskom na Otok, ali u ekipu Liverpoola, ali na kraju je sve ostalo samo na glasinama. Brazilac ima ugovor sa PSG-om na još dvije godine i za sada se čini kako ga francuska ekipa ne bi pustila tako lako.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Engleski mediji nisu naveli koliko Mourinho namjerava ponuditi za Mouru, ali se pominje kako je on druga opcija Portugalca, jer nije uspio da dovede Williana iz Chelseaja. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti