Alves karijeru nastavlja u Seriji A?

Odigrao posljednji susret u dresu Barcelone?

Alves karijeru nastavlja u Seriji A?

A. Beganović

Fenomenalni desni bočni fudbaler, Daniel Alves, najvjerovatnije je sinoć odigrao svoj posljednji susret u dresu Barcelone.

Duel sa Juventusom najvjerovatnije je Alvesu bio posljednji u dresu Barcelone s kojom nije postigao dogovor o potpissivanju novog ugovora.

Alvesu je istekao ugovor sa novim evropskim klupskim prvakom, a na svom stolu ima nekoliko ponuda, no kako sada stvari stoje, karijeru će nastaviti u Italiji.

"Imam ponudu od jednog italijanskog kluba. Razmotrit ću sve opcije i prijedloge. Milan? Bilo bi lijepo pridružiti se ovom klubu", izjavio je Alves.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.