Arsenal dovodi Danila iz Reala?

Na meti Topnika

Arsenal dovodi Danila iz Reala?

E. Škorić

Londonski Arsenal će po završetku ove sezone krenuti u jačanje momčadi.

Arsenal je prvi put nakon 20 godina ostao bez Lige prvaka, a utjeha bi mogla biti jedino osvajanje FA Kupa, no naravno treba u subotu pobijediti Chelsea, aktuelnog prvaka.

Nakon te utakmice Topnici će krenuti po pojačanja, a špekuliše se da je Brazilac Danilo (25)  iz Real Madrida jedna od želja londonske ekipe.

Arsenal traži zamjenu za Hectora Bellerina,  a Danilo izgleda kao dobra opcija, obzirom da ne igra previše u Real Madridu i nije skup. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Danila osim Arsenala želi i PSG, a igrač je ove sezone u Ligi prvaka odigrao samo tri utakmice. U La Ligi je odigrao 17 utakmica i postigao je jedan gol.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi