Arslanagić: U Atinu idemo po trijumf

Standard remizirao sa Panathinaikosom

Arslanagić: U Atinu idemo po trijumf

Dino Arslanagić ponovo je dobro obavio posao u timu Standarda iz Liegea. Viceprvak Belgije sinoć je kao domaćin remizirao sa grčkim Panathinaikosom u trećem pretkolu Lige prvaka, a pogodaka tokom devedeset minuta nije bilo. 

Budući reprezentativac BiH nije bio nezadovoljan, iskazavši optimizam pred uzvrat u Atini.

„Rana faza utakmice bila je obećavajuća za nas. Izgledalo je da ćemo nadigrati i pobijediti Panathinaikos, međutim na kraju smo se morali zadovoljiti 'nulom',“ kazao je Arslanagić.

Bez obzira što je propuštena prilika na domaćem terenu, stoper Standarda nada se povoljnijem rezultatu na gostovanju u Grčkoj.

„Sad smo u mislima u Kortrijku, a o uzvratu ćemo razmišljati nakon vikenda. U Atinu ćemo ići da pobijedimo,“ najavio je Arslanagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti