Bale potpisao novi ugovor sa Realom
Foto: EPA

Velšanin produžio do 2021. godine

Bale potpisao novi ugovor sa Realom

Jedan od najboljih fudbalera Real Madrida Gareth Bale danas je potpisao novi ugovor sa kraljevskim klubom.

Velšanin je ugovor sa Realom produžio do 2021. godine, što je izazvalo oduševljenje kod navijača aktuelnog prvaka Evrope.

Kako se navodi, istina nezvanično, Gareth Bale će po sezoni zarađivati 10 miliona eura i ostati jedan od najplaćenijih fudbalera na svijetu.

Gareth Bale je u novu sezonu ušao na najbolji način jer je bio strijelac prvog gola u gostujućoj pobjedi nad Real Sociedadom rezultatom 3:0.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi