Barcin čovjek pratio Pjanića na današnjem meču u Torinu
Foto: EPA

Kataloncima zanimljiv i Pjanić

Barcin čovjek pratio Pjanića na današnjem meču u Torinu

E. Škorić

Trener Barcelone Luis Enrique želi u Barcelonu dovesti Miralema Pjanića.

Enrique je angažovao Arieda Braidu, bivšeg direktora Milana, a danas uposlenika Barce, da posjeti Torino i prati duel istoimene domaće momčadi i Rome.

Braida je skautirao Pjanića i Mattea Darmiana, igrača Torina. Njih dvojica na radaru su Katalonaca, odnosno trenera Enriquea.

Darmian se smatra zamjenom za Danija Alvesa na desnom beku, dok bi Pjanić mogao pojačati konkurenciju u veznom redu trenutnog lidera Primere.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, imajte na umu da Barca do sljedeće zime ne može kupovati igrače, barem oni ne mogu potpisati ugovore i igrati dok ne istekne FIFA-ina zabrana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.